Plan

Het Gildehof wordt in meerdere fasen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 32 ruime eengezinswoningen met verschillende type rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In de tweede fase worden 19 ruime eengezinswoningen gebouwd. In deze fase worden verschillende type rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen een vrijstaande woning gebouwd, die nagenoeg gelijk zijn als de woningen in fase 1.

In de derde fase van Het Gildehof worden nog eens 34 eengezinswoningen gebouwd en tevens 10 luxe koopappartementen en 21 huurappartementen.

Variatie woningtypen en ambachtelijke architectuur

Geen grote woonblokken, maar woonstraten met een variatie aan woningtypen en gevelmetselwerk in diverse kleurstellingen. Deze manier van bouwen zorgt voor een dorps gevoel dat prima aansluit bij het hedendaagse Nootdorp.

Prachtig groen hof

Het hart van de buurt wordt gevormd door een prachtig groen hof met speelruimte voor kinderen en recreatiemogelijkheden met er omheen twee-onder-een-kapwoningen. In de woonstraten komen charmante perkjes met bomen.

Lekkere ruime eengezinswoningen

Alle eengezinswoningen in Het Gildehof zijn ruim ontworpen met een woningbreedte van 6,0 meter en beschikken over minimaal 5 kamers.

Duurzaam en energiezuinig: klaar voor de toekomst!

De woningen worden duurzaam gebouwd en energiezuinig in gebruik door het toepassen van PV-panelen en een individuele warmtepomp. De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) voor de eengezinswoningen bedraagt 0,0 en voor de appartementen 0,2. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. In combinatie met de huur voor het gebruik van de PV-panelen en de individuele warmtepomp heeft u geen hogere energiekosten dan anders op basis van de huidige energieprijzen. U bent dan verzekerd dat de installatie doet wat het moet doen en heeft u geen kosten aan onderhoud of vervanging van de installatie tijdens de huurperiode. Voor het gebruik van o.a. huishoudelijke apparaten wordt wel gebruik gemaakt van het openbare net. U heeft de mogelijkheid te besparen op deze kosten door energie terug te leveren aan de energiemaatschappij op momenten dat de PV-panelen meer energie opwekken dan noodzakelijk is voor het functioneren van de warmtepompinstallatie. In de wetenschap dat de energieprijzen (met name elektriciteit) alleen maar harder zullen stijgen, levert u dit uiteindelijk een lagere energierekening op.

Variatie indeling en afwerking

Alle eengezinswoningen in Het Gildehof worden compleet opgeleverd. Om zoveel mogelijk woonwensen in vervulling te laten gaan en uw eigen droomhuis te verwezenlijken, geldt voor de meeste woningtypes dat u kunt kiezen uit een groot aantal opties waaronder:

  • Uitbouw achtergevel: Het uitbreiden van de woonkamer aan de achtergevel met een uitbouw van 120 cm of 240 cm.
  • Dakkapel: Een dakkapel vergroot het woonoppervlak op zolder waarmee u een slaap- of studeerkamer een extra dimensie kunt geven.
  • Extra slaapkamer(s) op zolderverdieping: Op zolder kan een extra slaapkamer worden gemaakt (deze optie is niet voor alle woningtypen beschikbaar).
  • Extra badkamer op zolderverdieping
  • Een extra badkamer op zolder is ideaal voor grotere gezinnen of logés (deze optie is niet voor alle woningtypen beschikbaar).
  • Uitbreiding woonkamer: De woonkamers van de woningen met berging kan uitgebreid worden met het oppervlak van de berging. Hierdoor ontstaat een riante ruimte met de mogelijkheid om een (afsluitbare) studeer- of werkplek te creëren.
  • Erker voorgevel: Aan de voorgevel van diverse woningtypen kan een erker aangebracht worden waardoor een groter woonoppervlak ontstaat.

Ook de indeling en de afwerking van uw appartement in Het Gildehof kunnen aangepast worden naar uw wensen.

Het verkoopteam informeert u graag over alle mogelijkheden.