Afgelopen zaterdag zijn wij gestart met de verkoop van de laatste 34 eengezinswoningen in Het Gildehof! Ondanks de stevige wind op de bouwplaats was het een zeer geslaagde middag waarop we veel belangstellenden van informatie hebben kunnen voorzien. 

Inmiddels hebben we naar aanleiding van het start verkoop evenement al diverse inschrijvingen mogen ontvangen. Wilt u ook gaan wonen in Het Gildehof? U kunt zich tot de sluitingsdatum nog inschrijven voor het kopen van uw voorkeurswoning in het project. Dit kunt u doen door het digitale inschrijfformulier in te vullen dat u vindt op deze website in het menu onder “Verkoopinformatie”. Als u uw kansen op een woning in het project wilt vergroten, dan adviseren wij u meerdere voorkeursnummers op te geven.

Inschrijven kan nog tot vrijdag 22 maart 2019 om 12:00 uur. Na dit tijdstip ontvangen willen wij inschrijvers zo snel mogelijk informatie over de toewijzing. Inschrijvers die wij een woning kunnen toewijzen, worden uitgenodigd voor een verkoopgesprek met de makelaar.

Uiteraard kunt u zich ook nog na de sluitingsdatum inschrijven voor een woning. De kans dat wij uw voorkeurswoning kunnen toewijzen is dan wel kleiner, omdat dan al door ons woningen zijn toegewezen. De beschikbaarheid van woningen kunt u altijd volgen via Funda. Ook de makelaars zijn te allen bereid u te informeren over de stand van zaken.