Op zaterdag 16 maart 2019 start de verkoop van 22 twee-onder-een-kapwoningen en 12 rijwoningen als onderdeel van fase 3 van Het Gildehof. Ook deze woningen worden gebouwd volgens eenzelfde architectuur, zijn zeer energiezuinig in gebruik en zijn niet voorzien van een gasaansluiting zoals elders is toegepast in Het Gildehof.

Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom op de bouwplaats van Het Gildehof aan de Kruisweg 6 te Nootdorp waar de bouw van fase 1 al vergevorderd is. Tijdens het evenement is het voltallige verkoopteam aanwezig om een toelichting te geven op het woningaanbod en de vele mogelijkheden om de woningen aan te passen naar uw wensen. Bezoekers kunnen op deze dag een verkoopbrochure meenemen, de prijslijst en informatie over de verkoopprocedure. Ook kunnen bezoekers de maquette bekijken en een virtuele tour maken door Het Gildehof.

Vanwege het ontbreken van parkeermogelijkheden op de bouwplaats en in de directe omgeving van de Kruisweg worden bezoekers gevraagd zo veel mogelijk niet met de auto te komen of elders in Nootdorp gebruik te maken van parkeermogelijkheden. Ook is de bouwplaats alleen toegankelijk voor het gedeelte waar het evenement plaatsvindt. Het is het niet toegestaan de woningen in aanbouw van binnen te bekijken.

Belangstellenden die zich al hebben ingeschreven via de website ontvangen een speciale nieuwsbrief over de start verkoop. Als u ook op de hoogte gehouden wilt worden over de voortgang van de bouw van Het Gildehof, dan kunt u zich nog steeds aanmelden als belangstellende via het formulier op de website.